Waarom werken bij SBB?

Hoe je loopbaan er precies zal uitzien, dat bepaal je volledig zelf als medeondernemer van onze klanten. Maar één ding is zeker: in SBB vind je een werkgever die oprecht bekommerd is om jou en je collega’s. Wij zetten alles op alles om jou, of je nu junior, accountant of advisor bent, je hele carrière lang uit te dagen.

Hou je ervan om echt in de diepte te gaan, complexe vragen van klanten rond vermogensplanning, fiscaliteit, btw  of corporate finance op te lossen, dan is een traject binnen advisory iets voor jou. Of ben jij degene die het verschil wil maken voor je klanten? Als accountant ben jij de vertrouwensfiguur voor onze klanten. 

Jouw carrière

 

Reële groeitrajecten

Of je nu een schoolverlater of ervaren rot in het vak bent: iedereen heeft graag het gevoel om vooruit te gaan en succesvol te zijn. Die ambitie verwelkomen we met open armen! Onze generalistische aanpak maakt het mogelijk om je talenten volop te ontwikkelen en een eigen koers te bepalen. En wil je als junior de ITAA-erkenning behalen? Dan kan je 100% rekenen op onze actieve steun, dat is beloofd.

Volop kansen om bij te leren

Afgelopen jaar volgden onze medewerkers in totaal meer dan 20.000 uren aan interne en externe opleidingen. Een mooi bewijs van ons engagement om reëel te investeren in de verdere ontwikkeling van je soft skills én je kennis. Up-to-date blijven is immers een must in onze sector én helpt je blik en motivatie scherp te houden.

Een gezond evenwicht is alles

Om elke dag het beste van jezelf te kunnen geven, is het van belang om inspanning en ontspanning goed op elkaar af te stemmen. Met een flexibel uurrooster en een uitgebreid pakket van verlofdagen geven we je hier alle kansen toe.

Modern en digitaal? Check!

Als slimme expert ondersteunen we je ook met slimme technologie en hedendaagse tools, vanuit ons centrale kenniscentrum in Leuven. De tijd van stoffige dossiers en stapels paperassen ligt gelukkig al even achter ons. Om overzichtelijk de juiste informatie te brengen in de vorm van rapporten en overzichten werkt SBB o.a. met een digitaal klantenportaal. Dit vereenvoudigt sterk jouw interactie met de klant waardoor je meer tijd overhoudt voor diepgaande analyse en gericht advies. En daar draait het tenslotte om bij SBB.

Kies zelf je verloningsplan

Wie hard werkt, moet correct betaald worden. Dat is bij SBB van kapitaal belang. Naast een marktconform salaris voorzien wij sbbFLEX: een flexibel verloningsplan waarbij je jaarlijks kan kiezen uit 3 budgetvormen en maar liefst 9 sociale, fiscale, financiële en materiële voordelen. Verkies jij een leasefiets boven een smartphone of tablet? Perfect. Toch liever een cashpremie in plaats van individueel pensioensparen? Ook goed. Jij bent baas over je eigen loon!

Werk dicht bij huis

Dankzij ons uitgebreide regionale kantorennetwerk vind je altijd wel een job in je eigen regio, zonder verre verplaatsingen. Zo houd je meer energie over voor wat écht van tel is: je werk én je privéleven. Zoek het dus niet te ver!

Het menselijke aspect is soms belangrijker dan de cijfers: bepaalde investeringen lijken interessant op papier, maar het belangrijkste is dat de klant zich er goed bij voelt.
Wim
SBB Ieper