Slim groeien als advisor 

Wil jij je carrière verder uitbouwen in consultancy? Of als advisor echt het verschil maken voor je klant? Bij SBB hebben we een multidisciplinair team van specialisten in tax, btw, legal, vermogensplanning en corporate finance. Alleen of samenwerken: je doet het allebei.

Vind een job die bij je past
 

Hoor het van onze advisors zelf

We kunnen je natuurlijk zelf vertellen hoe geweldig het hier is, maar dit is hoe advisors Kimberly, Saul en Eden hun groeitraject bij SBB ervaren. 
 

“Ik neem uitgebreid de tijd om in gesprek te gaan met mijn klanten. Ik leer hen graag goed kennen zodat ik hun vertrouwen win en mijn advies volledig op hun maat kan maken. Zo kunnen zij geïnformeerde beslissingen nemen.”
Kimberly De Peuter
vermogensplanner
“Ik blijf mijn kennis bijspijkeren. Door opleidingen te volgen, maar vooral door samen te werken met mijn collega-advisors. Ik hoef niet in alles een expert te zijn, maar wil wel alarmbellen kunnen herkennen. Zo weet ik wanneer ik hulp moet inschakelen en kan ik mijn advies verbeteren.”
Saul Philippeth
senior legal advisor
“Elke klant is anders. Ik vind het dan ook belangrijk om een persoonlijke band met hen op te bouwen. Dat doe je niet van achter je computerscherm, maar door persoonlijk langs te gaan en zien hoe een bedrijf werkt. Zo kan ik makkelijker inschattingen maken en beter advies geven.”
Eden Gysemans
trainee tax advisor

Waarom werken bij SBB?

Zorg voor impact

Jij bent geen nummer in onze organisatie en je klanten zijn dat ook niet voor jou. Wil jij nauw in contact staan met klanten, hen rechtstreeks advies geven en zo impact hebben op ondernemers? Door ons multidisciplinair team kunnen we de klant een totaaladvies geven en hen zo slim laten groeien, als echte partner. 

Reële groeitrajecten

Anderen doen openbloeien en ook vooral zelf blijven groeien? In ons multidisciplinair team van advisors krijg je volop groeikansen. Dankzij onze generalistische aanpak ontwikkel je volop je talenten en vaar je je eigen koers.

Volop leerkansen

Up-to-date blijven is een must in onze sector én houdt je blik en motivatie scherp. Daarom organiseren we per specialisatie binnen het adviesteam regelmatig meetings met het oog op kennisdeling, verdeling van interessante dossiers en organisatie van interne en externe seminaries. Bovendien krijg je de kans om de nodige inzichten te verwerven in andere vakdomeinen, met het oog op 360° advies en cross-sell. 

Modern en digitaal

We ondersteunen je met slimme technologie en hedendaagse tools. Zo communiceer je vlot en efficiënt met je klant en houd je meer tijd over voor diepgaande analyse en gericht advies. 

Voordelen op maat

Bij SBB ben je baas over je loon! Naast een marktconform salaris krijg je een flexibel verloningsplan waarbij je jaarlijks je eigen voordelen kiest. Verkies jij een leasefiets boven een smartphone of tablet? Perfect. Toch liever aandeelopties in plaats van individueel pensioensparen? Ook goed.

 

Korte lijn met je klanten, dicht bij je collega’s

Als advisor sta je dicht bij je klant. Maar je werkt ook nauw samen met je SBB-collega's. Samen complexe vraagstukken tackelen of jouw expertise aan het werk zetten? Het geeft je tonnen energie! En dit allemaal met één doel: onze klanten slim laten groeien.

Lees onze klantenverhalen
 

Maak kennis met onze advisory-collega’s 

Zelf je carrière vormgeven?

Groei verder bij SBB als deel van een collegiaal en ambitieus team.