Stages

"Mijn stage bij SBB was enorm leerrijk. Ik voelde mij echt part of the team, een volwaardige medewerker. Dankzij het gevarieerde takenpakket en de hands-on boekhoudervaring, leerde ik dagelijks bij van meer ervaren medewerkers.

Logisch gevolg: na mijn stage besloot ik om in het kantoor te blijven werken. Het grootste voordeel? We zijn een klein en hecht team, maar tegelijkertijd ook onderdeel van een grote groep."

Ruben – SBB Leuven

Deel van het team

Bij ons haal je niet steeds de koffies en neem je niet alle vervelende taakjes op. Wij zien je als een volwaardige medewerker en zo leiden we jou ook op.

Praktijkgerichte ervaring

Wat je op school hebt geleerd, zet je bij SBB vlot in de praktijk om. Want door te doen, leer je het meest en doe je nuttige ervaring op.

Grootste Vlaamse accountantskantoor

Waar steek je meer op dan bij de grootste speler op de markt? Een bekend kantoor doet belletjes rinkelen en staat dus ongetwijfeld goed op je cv.

Stageplaats in je eigen regio

Zoek het niet te ver! Dankzij ons uitgebreide regionale kantorennetwerk vind je altijd wel een stage in je eigen regio, zonder verre verplaatsingen.

Volg stage en zet de eerste stap in je carrière.
Klinkt goed? Vraag je stage aan!

Een stage bij SBB is mogelijk voor studenten uit verschillende studierichtingen (bedrijfsmanagement optie accountancy-fiscaliteit, agro- en biotechnologie optie landbouw…). Wij hebben 30 kantoren over heel Vlaanderen en stagiair(e)s zijn hier zeker welkom.