Levenslang leren bij SBB

Bij SBB bepaal je je leertraject helemaal zelf: jij geeft aan hoe je je wil ontwikkelen. Maar we maken je het wel zo makkelijk mogelijk, met een brede waaier aan leerinitiatieven. Meer dan 20.000 uur per jaar investeren we in formele opleidingen.

Dit is levenslang leren

Je merkt het: bij SBB nemen we leren erg serieus. Hoe we dat doen, ontdek je in deze video.

Wat mag je verwachten?

Een opleiding op jouw maat

Van junior tot senior: er is voor elk wat wils. Basisopleidingen voor nieuwe medewerkers of trajecten op maat voor ervaren profielen. Ook je soft skills verliezen we niet uit het oog.

Extra groeikansen

Ondersteuning nodig om je ITAA-titel te behalen? Een extra rol als teamcoördinator opnemen? We bieden jou alle externe opleidingen aan die je nodig hebt om verder door te groeien.

Veel kennis in huis

In ons kenniscentrum in Leuven werken heel wat experts in accountancy en advies. Ze delen hun expertise maar al te graag met jou. Fysiek of digitaal, formeel of informeel.

Hoor het van de SBB'ers

SBB biedt enorm veel leerkansen. Je kan kiezen uit het grote aanbod van interne opleidingen of een externe opleiding volgen. 
Yves Van Osselaer - kantoor Beveren
senior consultant accountancy & fiscaliteit
Onze interne lesgevers kennen onze werking, dossiers en klanten. Daardoor kunnen ze makkelijker inspelen op wat er echt belangrijk is voor ons en stellen ze vragen op basis van onze eigen dossiers. Dat is heel leerrijk.
Elizabet Van Der Zee
dossierbeheerder accountancy & fiscaliteit
Bij SBB krijg je de kans om je eigen tempo en volgens je eigen behoeften te ontplooien.
Kathy De Block
kantoordirecteur

Meer weten over leren bij SBB?