Levenslang leren bij SBB

Onze medewerkers zijn de sleutel tot ons succes. Jouw ontwikkeling is dan ook onze prioriteit. Jij zit aan het stuur van je eigen groeitraject, zo bepaal jij de richting van je eigen ontwikkeling. Als werkgever bieden we niet alleen een kader om dat leren te faciliteren, maar ook een brede waaier aan leerinitiatieven. Zo investeren we jaarlijks meer dan 20.000 uur in formele opleidingen. Kortom: bij SBB gaan we voor slimmer, beter en samen leren!

Benieuwd wat levenslang leren inhoudt? Bekijk dan zeker onderstaande video.

Een opleiding op jouw maat

Ons opleidingsaanbod is enorm divers. Van basisopleidingen en welkomdagen voor nieuwe medewerkers tot updates en op maat uitgewerkte trajecten voor meer ervaren profielen. Of wat dacht je van een training om je soft skills te trainen? Van junior tot senior: er is voor elk wat wils.

Extra groeikansen

Ook externe opleidingen behoren tot de mogelijkheden, ondersteuning bij het behalen van je ITAA-titel is daar een voorbeeld van. Bovendien bieden we je de kans om je talenten verder te ontwikkelen door een rol op te nemen naast je functie, zoals bijvoorbeeld die van team- of toolcoördinator.

Veel kennis in huis

Onze opleidingen worden gegeven door onze eigen experts en externe vakspecialisten. En dat zowel fysiek als digitaal. Voor de invulling van onze opleidingen kunnen we ook rekenen op ons kenniscentrum. Al vloeit de expertise tussen deze centrale dienst en de lokale kantoren wel in beide richtingen. 

SBB biedt enorm veel leerkansen. Je kan kiezen uit het grote aanbod van interne opleidingen of een externe opleiding volgen. 

Yves Van Osselaer - senior consultant accountancy & fiscaliteit

Onze interne lesgevers kennen onze werking, dossiers en klanten. Daardoor kunnen ze makkelijker inspelen op wat er echt belangrijk is voor ons en stellen ze vragen op basis van onze eigen dossiers. Dat is heel leerrijk.

Elizabet van der Zee - dossierbeheerder accountancy & fiscaliteit

Bij SBB krijg je de kans om je op je eigen tempo en volgens je eigen behoeften te ontplooien.

Kathy De Block - senior consultant accountancy & fiscaliteit