Dag van de Stagiair: terugblikken op je stage

Kennismaken met elkaar, speeddates met onze consultants en adviseurs én een chaos-quiz: de ingrediënten voor een succesvolle Dag van de Stagiair. Bij SBB leggen we onze stagiairs in de watten. Niet alleen tijdens hun stage, ook tijdens deze fijne terugkomdag. Stagiairs Tom, Joren en Floortje blikken terug op hun stage en deze terugkomdag in een korte video. Want ‘Slimmer. Beter. Samen.’ betekent ook leren en groeien tijdens je stage.

“Ik heb al een super leerrijke 6 weken achter de rug. Je wordt super goed ontvangen door alle collega’s en begeleid bij je bachelorproef en stage zelf. Elke dag is een hoogtepunt. Ik ga dan ook altijd met een glimlach naar het kantoor. De samenwerking met zowel stagiairs, als alle andere adviseurs en consultants, is echt super vlot.

Vandaag was het Dag van de Stagiair. Het was echt heel leuk, wij hebben heel veel andere stagiairs en hun drijfveren leren kennen.”

Tom - stagiair SBB Gent

“SBB scoort heel goed op vlak van digitalisering. Dat is een groot pluspunt als accountantskantoor. 

Ik wist totaal niet wat ik van deze Dag van de Stagiair mocht verwachten. De muziekquiz tussendoor waarbij je de titel van een liedje moet zoeken, was heel tof."
 

Joren - stagiair SBB Bree

“Ik raad een stage bij SBB zeker aan omdat het een fijne werksfeer is. Je krijgt ook veel variatie aan taken. Als ik mag, zou ik bij SBB beginnen werken.”

Floortje - stagiaire SBB Lochristi