SBB groeit en neemt accountantskantoor RVO Finance over

Uitbreiding SBB-kantoor Beveren

De visie van RVO Finance sluit perfect aan bij de strategie en werkwijze van SBB. “RVO Finance ziet hun rol vooral als belangrijkste vertrouwenspersoon van de ondernemer.”, vertelt Raf Sels (CEO van SBB). Samen met hun 6 medewerkers zullen ze deel uitmaken van het SBB-team in Beveren dat zo op een totaal van 30 medewerkers komt.

“We kijken er met ons team echt naar uit om te verhuizen naar het vernieuwd SBB-kantoor in Beveren. Geïnspireerd op het concept van ‘het nieuwe werken’ wordt daar een werkomgeving gecreëerd met heel veel aandacht voor beleving en werknemerswelzijn.”

Erik Robyn - zaakvoerder RVO Finance

Sterke HR-ondersteuning

Naast de gelijkenissen op vlak van bedrijfscultuur, is ook de sterke HR-ondersteuning één van de opportuniteiten voor de samenwerking. Met de snelle evoluties in de wetgeving en digitalisering van de dienstverlening, is continue bijscholing en doorgedreven specialisatie een must.

“Van SBB weten we dat het haar medewerkers diverse interne opleidings- en groeitrajecten aanbiedt. Bovendien staan de medewerkers er in hun klantenrelatie niet alleen voor. Multidisciplinaire teams, met consultants die sterk zijn in accountancy en fiscaliteit, aangevuld met experten in o.a. juridisch en financieel advies, staan klanten persoonlijk met raad en daad bij.”
 

Yves Van Osselaer - zaakvoerder RVO Finance