Klaar om samen slim te groeien?

Op zoek naar die eerste werkervaring in accountancy? Of aan de slag gaan als trainee tax advisor? Bij SBB heten we jaarlijks heel wat schoolverlaters welkom. Of je nu in het bezit bent van een diploma Accountancy-Fiscaliteit, Handelswetenschappen, TEW of Rechten, zolang je een hart voor ondernemers hebt, zit je hier zeker op je plaats.

Maar niemand beter dan onze eigen collega’s om je te vertellen over hun eerste ervaring op de werkvloer. Lees daarom snel verder.

Vind een job die bij je past

Waarom je carrière bij SBB starten?

Reële groeitrajecten

Als schoolverlater heb je graag het gevoel om vooruit te gaan. Die ambitie verwelkomen we met open armen! En dat doe je niet alleen. Je komt terecht in een collegiaal team die je volop steunen en bij wie je steeds terecht kan met al je vragen. Onze generalistische aanpak maakt het mogelijk om je talenten volop te ontwikkelen en een eigen koers te bepalen. En wil je de ITAA-erkenning behalen? Dan kan je 100% rekenen op onze actieve steun, dat is beloofd.

Volop kansen om bij te leren

Afgelopen jaar volgden onze medewerkers in totaal meer dan 20.000 uren aan interne en externe opleidingen. Als schoolverlater volg je een specifiek kennistraject, gegeven door onze eigen fiscale en juridische experts. Door intensieve on-the-job training en nauwe samenwerking met senior collega's schaaf je je kennis en ervaring continu bij.

Kies zelf je verloningsplan

Wie hard werkt, moet correct betaald worden. Dat is bij SBB van kapitaal belang. Naast een marktconform salaris voorzien wij sbbFLEX: een flexibel verloningsplan waarbij je jaarlijks kan kiezen uit 3 budgetvormen en maar liefst 9 sociale, fiscale, financiële en materiële voordelen. Verkies jij een leasefiets boven een smartphone of tablet? Perfect. Toch liever een cashpremie in plaats van warrants? Ook goed. Jij bent baas over je eigen loon!

Werk dicht bij huis

Dankzij ons uitgebreide regionale kantorennetwerk vind je altijd wel een job in je eigen regio, zonder verre verplaatsingen. Zo houd je meer energie over voor wat écht van tel is: je werk én je privéleven. Zoek het dus niet te ver!

Ben jij een echte SBB'er?

Maak kennis met onze SBB'ers

Zet de eerste stap in je carrière

Klaar om de sprong te wagen en je carrière als accountant of advisor bij SBB te starten?