Klaar om samen slim te groeien?

Op zoek naar die eerste werkervaring in accountancy? Of aan de slag gaan als trainee tax advisor? Bij SBB heten we jaarlijks heel wat schoolverlaters welkom. Of je nu in het bezit bent van een diploma Accountancy-Fiscaliteit, Handelswetenschappen, TEW of Rechten, zolang je een hart voor ondernemers hebt, zit je hier zeker op je plaats.

Maar niemand beter dan onze eigen collega’s om je te vertellen over hun eerste ervaring op de werkvloer. Lees daarom snel verder.

Zet de eerste stap in je carrière

Klaar om de sprong te wagen en je carrière als accountant of advisor bij SBB te starten? 

 

Waarom je carrière bij SBB starten?

Stippel je eigen carrièrepad uit

Jouw ambitie om te groeien verwelkomen we met open armen. Wil je bijvoorbeeld je ITAA-erkenning behalen? Dan kan je rekenen op onze steun. Want bij SBB bepaal je zelf je koers.

Investeer in je groei en ontwikkeling

Ruim 20.000 uur: zoveel tijd investeerden we het afgelopen jaar in interne en externe opleidingen voor onze medewerkers. En maar goed ook, want up-to-date blijven is een must in onze sector. Daarom zetten we continu in op de ontwikkeling van je kennis en je soft skills.
 

Kies voor een gezonde werk-privébalans

Wij zijn fan van werkbaar werk. Met een flexibel uurrooster, een uitgebreid pakket van verlofdagen en de mogelijkheid om thuis te werken zorgen we voor een goede balans tussen inspanning en ontspanning. Zo kan jij elke dag het beste van jezelf geven.
 

Geniet van voordelen op maat

Wie hard werkt, verdient ook extra’s. Daarom bieden we naast een marktconform salaris ook sbbFLEX aan: een flexibel verloningsplan waarbij je zelf je loonpakket samenstelt. Van een leasefiets tot cashpremie: jij bent de baas over je eigen loon.
 

Ben jij een echte SBB'er?

Maak kennis met onze SBB'ers

Zet de eerste stap in je carrière

Klaar om de sprong te wagen en je carrière als accountant of advisor bij SBB te starten?