Welkom

Frietmobiel: gezellig netwerken met collega's uit de regio

Nathalie Van Gompel

Dé favoriete snack van elke SBB’er? Dat is ongetwijfeld de Belgische friet. Heel wat van onze kantoren hebben hun vaste frietjesdag of vieren het halen van deadlines met een trip naar de frituur. Het zit zelfs zo in ons dna dat we in de employer brand campagne een beeld met friet integreerden.

Daarom is Raf Dom, onze nieuwe CEO, onlangs gans Vlaanderen doorgereden, mét een frietmobiel.  In elk van onze regio’s hield hij halt om te trakteren en voor een leuke babbel met de collega’s. Naast Raf waren er nog meer bekende gezichten, hij werd bijgestaan door het volledige directieteam om alle collega’s van lekkere frietjes te voorzien. 

Het management bij SBB is heel bereikbaar. Dat bewijst vandaag nog maar eens. En dat merk je eigenlijk al van bij je start. Dan mag je deelnemen aan de welkomdagen. Tijdens deze driedaagse wordt het hele directieteam voorgesteld aan alle nieuwe personeelsleden. ’s Avonds is er ook tijd voor een informeel moment.
Dimitri Follon
consultant accountancy & fiscaliteit
De ondersteuning van directie is ook merkbaar bij je groeiambities. Momenteel studeer ik aan de fiscale hogeschool in Brussel. Zowel directie, als mijn collega’s in Hasselt staan mij hier enorm in bij.
Jana Vranken
junior dossierbeheerder accountancy & fiscaliteit
Als medewerker krijg je veel mogelijkheden om te groeien, zowel horizontaal als verticaal. Eigenlijk kan je alle richtingen uit. Ik ben zelf bijvoorbeeld gestart als adviseur in 2019 en nu, in 2023 krijg ik de mogelijkheid om het kantoor in Tongeren te leiden als kantoordirecteur.
Jonas Peeters
kantoordirecteur

Jaarlijks organiseren we heel wat momenten voor collega’s om elkaar op een leuke en informele manier te zien. Vast op de agenda staat onze nieuwjaarsviering, het challenge weekend en Moving Forward, ons zomerevent. Daarnaast heeft elk kantoor jaarlijks zijn eigen teambuilding. Sommige kantoren gaan zelfs samen naar afterworks of op uitstap. Of maken een citytrip naar het buitenland.

Vorig jaar in september hebben we een teambuildingsweekend georganiseerd. We deden een dropping, gingen kajakken en hebben een BBQ gedaan. Dat was top!
Dimitri Follon
consultant accountancy & fiscaliteit

Meer lezen?

Meer verhalen over werken bij SBB? Die lees je in onze blog.

Gerelateerde verhalen